Skip to main content

Wat is een houten vloer?

Een houten vloer is een unieke vloer met eigen karakter, geen plankje is hetzelfde, kies je voor een plank, strook, patroon of visgraatvloer, massief of een samengestelde vloer, strak, modern of rustiek met een ruig uiterlijk, er is altijd een vloer naar je eigen smaak.

In onze duurzame bossen is een boom gelijk en daardoor is uw houten vloer altijd uniek.

Met de perfecte afwerking en het juiste onderhoud blijft uw vloer vele jaren in topconditie. En wilt u na een aantal jaren eens wat anders, vaak is het mogelijk om uw vloer te schuren en daarna naar uw wens te behandelen.

  • Budgetvriendelijk, sterk en haast niet van echt te onderscheiden.
  • Met het juiste advies, makkelijk zelf te leggen.
  • Garantie kan oplopen tot 25 jaar.
Ik wil een houten vloer

Waarom een houten vloer?

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter, en jij je eigen smaak. Kies je voor een plank, een visgraat of een patroon, een massieve of samengestelde vloer, kies je voor strak en subtiel of rustiek met een landelijke toets, in de kleur die bij je past, wij hebben de vloer die past bij jou.

In onze duurzame bossen is geen boom gelijk en daardoor is uw houten vloer altijd uniek. En als u kiest voor de Parky vloer, kiest u voor duurzaam en verantwoord houtgebruik.

Met de perfecte afwerking en het juiste onderhoud blijft uw vloer vele jaren in optimale conditie. En wilt u na een aantal jaren eens wat anders, vaak is het mogelijk om uw vloer te schuren en daarna in een andere kleur af te werken.

Ik wil een houten vloer