Skip to main content

Ruim 50 jaar ervaring

RVE VLOEREN, ruim 50 jaar ervaring, nog steeds jong van geest.

Mijn naam is Rob van Eijck in 1966 ben ik gaan werken voor CVT Doe Het Zelf in Tilburg, en stond aan de wieg van het ontstaan van CVT INTERIEUR, gespecialiseerd in deuren, vloeren en kasten. Al die jaren heb ik de ontwikkeling van de vloerenmarkt, van traditionele tot trendy vloeren op de voet gevolgd en mee mogen ontwikkelen.

Al deze kennis en ervaring deel ik momenteel met mijn zoon Jelle, die net als ik kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ons streven is om voor u de perfecte laminaat, pvc of houtenvloer, compleet met de juiste ondervloer, de perfecte randafwerking en het juiste onderhoudsadvies te mogen verzorgen.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om in onze showroom of bij u thuis te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Kwaliteitsvloeren van A tot Z verzorgd

Wij verzorgen het leggen van uw nieuwe vloer van a tot z, inmeten, vochtmeten, uw oude vloer verwijderen en afvoeren, alles kan voor u worden geregeld. Uiteraard kunt uw nieuwe vloer ook in eigen beheer leggen, u krijgt altijd een helder advies, desnoods helpen wij u ter plaatse met de opstart.

“MOOI, STERK, EN ZO COMFORTABEL DAT JE ER STIL VAN WORDT.”

Wie is RVE?

RVE vloeren, jong van geest, met ruim 50 jaar ervaring in het adviseren en leveren van uw perfecte laminaat, pvc of houten vloer, compleet met de juiste ondervloer, de perfecte randafwerking en het juiste onderhouds advies.

Ons advies kost u niets

Als u twijfelt, wat te doen om uw bestaande vloer weer helemaal naar de zin te maken, of is misschien een nieuwe vloer een betere optie ?
Graag bespreken wij geheel vrijblijvend, bij u thuis samen met u de mogelijkheden.

Contact

“Wij verzorgen het leggen van uw nieuwe vloer van a tot z, inmeten, vochtmeten, uw oude vloer verwijderen en afvoeren, alles kan voor u worden geregeld.”

Trouwe partner van Floorify

Ontwikkelingen in de vloerenmarkt volgen wij altijd op de voet, in 2016 kwam ikĀ  contact met Pieter Buyck en Marie Callens de grondleggers van Floorify met ruim 25 jaar een passie voor vloeren vanaf het eerste moment raakte ik opgewonden van de door hun ontwikkelde Floorify vloer, en nu vele jaren en vierkante meters en met alleen maar enthousiaste gebruikers verder stel ik vast dat ik destijds de juiste keuze gemaakt heb.

Mooi ,sterk, en zo comfortabel dat je er stil van wordt. Graag vertel ik u meer over alle pluspunten van de Floorify vloer.

Meer over FloorifyBrochure downloaden
Floorify Logo

Onze andere merken

Uw vloer is ons vak, om voor u een passende vloer te leveren, die voldoet aan al uw wensen en vragen kiezen wij net als u voor betrouwbare partners.

Al ruim 10 jaar lever ik Viva Floors PVC vloeren voor zowel de particulier als de professionele markt.

Onze keuze voor Parky vloeren is reeds in een ver verleden gemaakt, budgetvriendelijk, verantwoord hout verbruik en oerdegelijk.

Kies je voor hout dan kies ik voor de kwaliteit van Kerkhofs vloeren: traditioneel, massieve patroonvloeren, of Multi plank FSC gecertificeerd.

Van Hardeveld is al jaren een betrouwbare partner voor het leveren van door ons verkochte laminaatvloeren.

Onze merken