Skip to main content

Uw vloer laten renoveren

Is uw vloer door verkeerd of achterstallig onderhoud, of door invloed van buitenaf [b.v. bij waterschade of beschadigingen ] in uw ogen onherstelbaar beschadigd, dan zijn er volop mogelijkheden om uw vloer door middel van renovatie weer in topconditie te krijgen.

Wij komen vrijblijvend uw vloer beoordelen, bespreken met u de mogelijkheden, u krijgt een passend advies en een duidelijke prijsopgave vooraf.

Contact

Waarom renovatie door RVE-vloeren?

Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij dé ideale keuze wanneer u uw vloer wilt laten renoveren. Wij taxeren en rapporteren bij schade aan laminaat, pvc of houtenvloer indien gewenst rechtstreeks aan uw verzekeringsmaatschappij.

Dit doen we met specialisten die bij ons in dienst zijn of we werken samen met gerenommeerde deskundigen, in het geval van renovatie werken wij al 28 jaar samen met Donders Parket Onderhoud om voor u de beste oplossing te bieden.

Enkele belangrijke punten

  • Renovatie is specialisten werk, daarbij hoort naast kennis en vakmanschap ook het gebruik van de juiste materialen en gereedschappen.
  • Wij investeren continu in het verbeteren van onze machines gereedschappen en te gebruiken materialen.
  • Voor u en onze gezondheid schuren wij stof arm, met de nieuwste machines en stoffilters, daarnaast gebruiken wij milieuvriendelijke lijmen, oliën en lakken en worden de restmaterialen op verantwoorde wijze naar de milieustraat gebracht.

“Ook voor een Eiken tafel en metalen onderstel, kunt u door rechtstreekse import voor een scherpe prijs een nieuwe tafel aanschaffen.”

Contact