Skip to main content

Vloer laten leggen

De basis voor het leggen van de door u gekozen vloer begint bij de beoordeling vooraf van de bestaande vloer en  de juiste keuze van de ondervloer, egalisatie of verlijming. Uiteraard werken wij hierbij volgens de wetgeving inzake contactgeluidverbetering en of gemaakte afspraken door b.v. verenigingen van eigenaren.

Contact

Hoe leggen wij vloeren?

De vloeren worden door eigen parketteurs gelegd of indien noodzakelijk door een externe specialist om voor u het optimale resultaat te behalen.

Legrichting en of patroon wordt ter plaatse met u doorgesproken, waarna de vloer pas gelegd gaat worden.

Afhankelijk va uw keuze wordt uw vloer afgewerkt met hoge plinten, platte plakplinten en de benodigde strips [b.v. bij mat, trap of tuindeuren].

Enkele belangrijke punten

  • MDF plinten dienen na montage altijd in uw eigen beheer te worden afgekit en afgelakt.
  • Bij oplevering spreken we het juiste te volgen onderhoudsschema door.
  • Na oplevering voeren wij de restmaterialen op verantwoorde wijze af.
  • Vanzelfsprekend kunt u uw vloer zelf of in uw eigen beheer laten leggen. Ook dan kunt u van ons het juiste advies verwachten en kunnen we b.v. bij de opstart aanwezig zijn

“Ook voor een Eiken tafel en metalen onderstel, kunt u door rechtstreekse import voor een scherpe prijs een nieuwe tafel aanschaffen.”

Contact

Vloerverwarming

Zowel de Floorify, Parky , Vivafloors en de meeste houten vloeren zijn prima geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Bijna dagelijks horen wij: Parket op vloerverwarming, kan dat ? Anders dan vaak gedacht wordt zijn ook de meeste parketvloeren zeer zeker geschikt in combinatie met vloerverwarming, wij leggen u in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden uit.
Natte [conventionele] vloerverwarming +
Elektrische en infrarood vloerverwarming –
Contact